Vibratoare

Ce sunt exercițiile podelei pelvine?

Locul de muncă al mușchilor de podea pelvină este să vă sprijine intestinul, să controlați pipi / sătui și să oferiți funcții sexuale. Nu neapărat în acea ordine …

Incontinenta de stres este asociata cu pierderea stimei de sine, depresie si o calitate slaba a orgasmului. Nu neapărat în acea ordine …

1: 3 femei cu vârste cuprinse între 35 și 55 de ani, iar jumătate dintre femeile de peste 55 de ani au probleme de continuitate, acestea sunt estimări conservatoare. Deci, nu ești singur. Aceasta este o problemă comună și poate fi tratată cu ușurință.

Tusea, râsul, alergarea, săriturile, strigătele, vărsăturile și sarcina toate îți cresc presiunea intra-abdominală. Dacă presiunea abdominală depășește puterea pe care o poate genera podeaua pelviană – vei scurge.

Factorii de risc includ istoricul familial, supraponderale, sarcină, naștere multiplă, naștere vaginală, naștere vaginală asistată, fumat, constipație, menopauză. Așadar, a nu avea copii sau a avea doar livrări de cezariană NU sunt garanții pentru o viață uscată.

Exercițiile de podea pelvină sunt cel mai eficient tratament pentru majoritatea cazurilor de incontinență. Cu toate acestea, trebuie să efectuați efectiv exercițiile

Exercițiile sunt:

1. Țineți timp de 10 secunde – ar trebui să simțiți o „picătură” atunci când vă relaxați

2. 10 flick-uri rapide

3. Imaginați-vă că aveți un lift în fanjo – duceți-l la etajele 1, 2 și 3. Apoi, înapoi la 2 și 1. Apoi relaxează-te.

Faceți asta de trei ori pe zi, în fiecare zi, iar mușchii dvs. vor fi în condiții de top.

Utilizarea unor vibratoare  sau a bilelor de dragoste, în același timp, vă va ajuta să identificați mușchii – și vă va oferi o „recompensă” pentru eforturile depuse. Există un studiu care arată că utilizarea „terapiei vibrațiilor vaginale” o dată pe zi îmbunătățește rezistența podelei pelvine la femei.

Nu uitați, exercițiile funcționează – dar numai dacă le faceți în fiecare zi. Dacă utilizați un echipament vă încurajează să vă conformați … bine, acesta este un lucru foarte bun, într-adevăr.