Tu cum faci cumparaturile?

Prietena ta stie mereu unde se gasesc lucruri de marca, dar tu le preferi pe cele de calitate la un pret rezonabil. Vezi care este stilul tau de shopping din cele de mai jos. Astfel, vei afla o multime de lucruri despre tine.

Esti eficienta

Reusesti sa cumperi cele mai bune produse la preturile cele mai mici. Toata lumea se intreaba cum faci tu de gasesti lucruri de calitate si nu foarte scumpe. Secretul tau consta in faptul ca esti o persoana practica. Nu esti genul care sa colinde toate magazinele si sa le stie pe de rost. In putinele drumuri in oras, chiar si cand ai alt scop decat cumparaturile, observi ce e in jurul tau. Stii care sunt magazinele cele mai bune pentru cumparaturi facute inteligent: calitate mare si pretul cel mai mic de pe piata. Ai spirit de observatie si mintea deschisa. Explorezi locuri in care altii nu ar indrazni sa intre.
Deviza ta: timp putin si efect maxim.

Esti descurcareata

Oriunde e o reducere de preturi, esti si tu. Stapanesti arta de a cheltui banii cu cap. Fiecare leu este bine justificat, asemenea unui raport financiar. Sigur gasim in portofelul tau o multime de carduri de fidelitate si carduri de reduceri. Stii secretele preturilor mici: ofertele de la hipermarketuri sunt primele pe lista ta de cumparaturi. Esti un bun manager – te gandesti dinainte de ce buget dispui si cum e mai bine sa il cheltuiesti. O alta calitate a ta e rabdarea: daca pui ochii pe ceva scump, stii ca nu peste mult timp il vei putea cumpara la un pret mai bun.
Deviza ta: bani putini si produse multe.

Esti excentrica

Pentru tine primeaza calitatea, nu cantitatea. Nu esti materialista, asa cum te acuza unii, pur si simplu ai gusturi rafinate. Ochiul tau format vede cea mai mica imperfectiune de fabricatie si isi da seama daca o bluza cu eticheta de firma este sau nu facatura. Adori sa fii la moda si mereu in tendinte. Prima impresie conteaza mult si nu precupetesi nici un efort pentru a arata impecabil. Calitatea ta este respectul de sine. Atat timp cat tu te simti bine, totul iti merge ca pe roate. Nu iti place sa cosi, sa repari – si pe buna dreptate: cand faci investitii de durata, ai obiecte care nu se strica la prima utilizare.
Deviza ta: dai un ban, dar stai in fata.

Esti rapida

In general, esti ocupata cu multe alte lucruri, mult mai importante decat cumparaturile. Daca iti trebuie ceva, sigur exista in cel mai apropiat magazin universal. Nu stai prea mult sa te gandesti cand vine vorba de cumparat – chiar daca exista mai multe marci, cui ii pasa? Tot spaghete se numesc. Calitatea? Nu esti usor distrasa nici la cumparaturi, nici in alte situatii. Cand vrei ceva, nimeni si nimic nu iti poate sta in cale. Esti obisnuita sa ceri sfaturi cunostintelor tale mai informate in materie de shopping. Castigi timp pretios astfel. Datorita femeilor ca tine, cozile la magazine sunt mai aerisite.
Deviza ta: repede si la tinta.