Martini sarbatoreste 150 de ani de la infiintare

Unul din cele mai cunoscute branduri de bauturi din lume,Martini, aniverseaza anul acesta un secol si jumatate de viata, si o face in acelasi stil cu care ne-a obisnuit si care a facut acest brand faimos.

Presedintele Bacardi Limited, cea mai mare companie de bauturi spirtoase care detine Bacardi dar si alte branduri precum Grey Goose si Cazodores se declara foarte fericit de faptul ca Martini a implinit 150 de ani de cand promoveaza stilul de viata Dolce Vita, si rolul pe care il are acest brand in mentinerea lui.

O noua bautura Martini

Cu aceasta ocazie Martini nu se putea lasa mai prejos de alte branduri care isi aniverseaza infiintarile si a creat o editie limitata de vermut, numita Gran Lusso Vermut. Acesta a fost lansat in cadrul unui eveniment fastuos si deosebit de exclusivist pentru cei mai buni barman din lume.

Evenimentul s-a desfasurat la Pessione, locul unde s-a infiintat brandul Martini. Bautura combina doua extracte unice inspirate din arhivele brandului si se bazeaza pe o reteta creata in anul 1904. Gustul se remarca ca fiind dulce, dar cu o nota amaruie de ierburi aromate, si poate intra in combinatiile unor cocktailuri celebre precum Rob
Roy si El Presidente.

Terrazza Martini si Martini Royale

Martini a creat si unul din conceptele de petreceri din cele mai sic din lume si anume cel de bar pe acoperis, in anul 1948, pe Champs Elysees, sub denumirea de Terrazza Martini. De atunci s-au mai infiintat cateva zeci de astfel de terase iar in aceasta perioada se serveste cu precadere Martini Royale. Aceasta este o bautura ce combini doua dintre soiurile de Martini existente pe piata si anume Prosecco si Bianco, dar cel din urma poate fi inlocuit cu Martini Rosato.

Etichete noi, in editie limitata

De asemenea Martini propune si o serie de etichete in editie limitata pentru Rosso, Bianco Extra Dry si Rosso, care sunt inspirate de etichetele originale folosite in perioada 1866-1997. Acestea se remarca prin inscriptionare stemei Casei Regale a Italiei si a orasului Torino.