Maini catifelate in timp record

Nu ai timp pentru manichiura, insa mainile tale au nevoie urgenta de un tratament de ingrijire? Stai linistita: il poti face singura, acasa. Noi iti aratam cum.

1. Pregateste pielea pentru tratament

Introdu-ti mainile pana la incheieturi intr-un vas cu apa calduta, in care ai adaugat doua linguri de bicarbonat si lasa-le la “inmuiat” cateva minute. Aceasta etapa va pregati pielea mainilor pentru tratamentele urmatoare.

2. Peeling

Cu acelasi produs de peeling pe care-l folosesti pentru fata, maseaza-ti mainile (trebuie sa fie inca umede) cu miscari delicate, dinspre degete catre incheietura. Clateste-le bine si apoi tamponeaza-le usor cu un prosop de bumbac.

3. Hidratare

Pasul urmator: hranirea pielii mainilor. Alege o crema specifica problemelor tale: hidratanta, hranitoare, impotriva petelor, impotriva imbatranirii. Daca se poate, ideal ar fi ca aceasta sa contina si un filtru solar.

4. Trucul nostru

Daca ai pielea mainilor deosebit de uscata, dupa ce acestea au absorbit total primul strat de crema, mai aplica unul generos, ca si cand ar fi o masca. Apoi, peste acesta, pune-ti o pereche de manusi de bumbac si tine-le timp de 30 de minute.