De la lume adunate

S-a insurat cu doua gemene deodata

Un tanar thailandez a rezolvat barbateste drama sufleteasca pe care o traia: indragostit lulea de doua gemene, a legalizat dupa trei ani de coabitare armonioasa, relatia cu ambele. Conform intelegerii prenuptiale, sotul isi va imparti echitabil saptamana intre soatele sale. Duminica o vor petrece in trei, dar vor fi cuminte. Surori-surori, dar norocul nu trebuie fortat.

Mumie scanata la tomograf

Mumia unei tinere preotese a templului din Temba a stat neatinsa, opt decenii, in custodia Muzeului Oriental al Universitatii din Chicago, de teama de a nu fi deteriorata. Recent, un computer tomograf cu 256 de canale a rezolvat problema: relicva a fost scanata fara a fi miscata din sarcofag. Imaginile 3D dezvaluie cadavrul detaliu cu detaliu, pana la cavitatile ochilor. Aparatul minune e folosit in mod normal de medici, pentru diagnosticarea rapida si precisa a pacientilor.

Cu taxiul de la New York la Arizona

Un cuplu de pensionari din New York au hotarat sa se mute in Arizona, la peste 3500 de kilometri de New York, si au ales ca mijloc de transport un taxi. Cei doi batrani, dupa ce si-au trimis lucrurile prin serviciile specializate, s-au vazut nevoiti sa accepte aceasta varianta din doua motive: nici unul dintre ei nu are permis de conducere si de teama ca nu vor fi acceptati in acion cu cele doua pisici. Asa ca au negociat cu un taximetrist pe care-l simpatizau, sa-i duca la destinatie pentru 3000 de dolari, plus mancare, cazare si benzina. In total, calatoria i-a costat circa 5000 de dolari.

Piscina de Cartea Recordurilor

Cartea Recordurilor s-a imbogatit cu un nou superlativ: cea mai mare piscina din lume. Uluitorul bazin se numeste Crystal Lagoon (Laguna de cristal), apartine complexului turistic San Alfonso del Mar din Chile si se intinde pe o suprafata de opt hectare. Pare incredibil, dar este adevarat: pentru a umple imensa piscina, este nevoie de 250 de mii de metri cubi de apa.

Despagubiri pentru o erectie de 10 ani provocata de un implant defectuos

Un tribunal din Rhode Island a acordat 400.000 de dolari daune unui barbat de 68 de ani, care a ramas in erectie timp de 10 ani in urma unui implant penian. Batranul s-a operat in 1996. Implantul de otel si plastic trebuia sa rezolve impotenta, dar barbatul nu a mai reusit sa aibe o viata normala. Implantul nu a putut fi extras din cauza operatiei pe cord deschis suferite de barbat.

53 de hot-dogi in 12 minute

Un japonez supranumit “Tsunami” este, indiscutabil, cel mai mare mancau de hot-dog din lume: in 12 minute a inghitit 53. Barbatul, in varsta de 28 de ani, a castigat si titlul si centura “galben mustar” pentru a sasea oara consecutiv. Campionatul este organizat in fiecare an, din 1916, cu prilejul zilei nationale a SUA, intr-un cartier celebru din New York. De altfel, invingatorul are un palmares bogat: campion mondial la mancat creier de vita si bulete de orez.