Coafuri pentru sarbatorile de iarna

Povesti cu zane

Vrei sa stralucesti de Sarbatori? Alege una din coafurile pe care ti le propunem noi. Feminine si rafinate. Pentru un adevarat look desprins din povestile cu zane, feti-frumosi si Ilene Cosanzene…

Romantic

Fie ca mergi la un spectacol de opera, fie ca esti invitata la un cocktail, cu un coc vei fi “regina balului”. Aparent simplu, el se diferentiaza prin suvite elaborat aranjate si prin detaliile realizate cu ajutorul buclelor care il finalizeaza. Produsul de styling obligatoriu: un fixativ rezistent.

Original

Si daca in loc de o agrafa stralucitoare, ai folosi un accesoriu “original”? Adica propriul tau par, impletit in doua codite foarte subtiri si rasucite asemeni unor clame superior-originale. Cu siguranta ca nu va mai fi nimeni ca tine…

Clasic

O coafura pe cat de simpla, pe atat de fermecatoare. Potrivite atat unei tinute de zi, cat si uneia de seara, buclele sunt unul din trendurile acestui sezon, in materie de hair-style. Fie ca au fost formate cu ajutorul bigudiurilor sau a drotului, ideal ar fi sa folosesti si un produs de styling pentru a le face sa reziste cat mai mult.

Princiar

Un look de printesa din Rusia de demult sau de vedeta din perioada interbelica. Principalele “accesorii” ale acestei coafuri sunt coditele impletite care inconjoara cocul. Prima, ceva mai lata, are rolul unei bentite, iar cele doua, mai subtiri, sunt asemeni unor podoabe inedite.

Distins

Detaliul face diferenta: un coc lejer, aparent simplu, la baza cefei, poate fi pus in evidenta cu ajutorul catorva suvite, rasucite, ce pornesc din dreptul tamplelor si se “pierd” sub o agrafa deosebita. Pentru un aer distins, de adevarata doamna.