Cheia

Vrei sa scapi de stres, nelinisti ale sufletului sau ale trupului? Mergi la Cheia: cure de aer proaspat, o plimbare “la trap” si piramide care te lecuiesc de toate cele.

Veri racoroase, ierni nu prea friguroase si o toamna ca-n povesti. Unde gasesti asa ceva? Numele de cod e Cheia, pe Valea Teleajenului, intre Culmea Bratocea, Zaganu si Muntele Babes-Bobu.

In pas cu moda

Rasfatata de razele blande ale sfarsitului de octombrie, statiunea montana prahoveana te asteapta cu oferte turistice apetisante si, desigur, cu spatii de cazare adecvate. In Cheia, liniile montane ale pensiunilor se combina armonios cu structurile traditionale.

La trap sau la galop? Cum va place…

Daca esti amator de experimente ecvestre, te poti retrage la pensiunea “Floare de Colt”, al carei proprietari detin sase cai gata oricand sa te scoata la plimbare pe carari de munte. Daca insa te ia cu dureri de cap sau de suflet, remediul e altul: Gheorghe Ionescu si ale sale piramide, putin zis tamaduitoare…

Efectul de piramida

Construite dupa principii matematice, pirmaidele din Cheia au devenit celebre. Pe langa faptul ca echilibreaza energiile, ele vindeca diverse boli aflate in stadiu incipient.