Ce nu trebuie sa ii lipseasca unei femei

Femeia moderna tine mult la unele lucruri, care au o semnificatie aparte si de care nu se vor desparti niciodata. Care sunt aceste lucruri, vom afla imediat.

Masina

Mai mult decat un mijloc de transport, pentru femei e o poseta gigant, un accesoriu cu multe functionalitati. In masina unei femei cu greu veti gasi ordine, asta pentru ca este tot timpul pregatita chiar si pentru cele mai neprevazute situatii. In lunile toride de vara veti gasi in masina geci sau bluze pentru cazul in care se raceste brusc afara, apa pentru a se racori in cazul unui blocaj in trafic, pantofi de schimb si multe altele. Evident ca masina perfecta pentru majoritatea doamnelor si domnisoarelor este rosie, decapotabila si foarte cocheta.

Jeansii

Acea piesa vestimentara care le pune in evidenta posteriorul atunci cand cad corect in acea zona. Exista si detalii, precum cusatura, modelul, decoratiile care vor deosebi foarte clar statutul femeii ce ii poarta.

Cada de baie

E oaza ei de liniste, locul in care isi limpezeste gandurile. Cada devine sinonim al exceselor, caci o baie nu se poate lipsi de spuma ridicata pana in tavan, lumanarile parfumate si un pahar de sampanie. Pentru a nu se plictisi in aceste moment isi aduce cu sine ceva de citit cat timp se bucura de clipele de rasfat. Usa inchisa este un semnal clar, partenerul nu are voie sa paseasca in baie pana la terminarea ritualului.

Pantofii

Ce femeie nu iubeste pantofii ? Si de multe ori pot fi comparati cu masinile in doua locuri, frumoase foc, insa deloc comode sau practice.