5 Reguli pentru a te bucura de toamna

Inca ti-e dor de vara? Zilele innorate te indispun? Noi iti dam cateva motive (bune) pentru a te bucura de toamna. In definitive, totul e sa vezi jumatatea plina a paharului…

1. Doza extra de optimism. Nu te lasa deprimata de zilele scurte si racoroase, si nici de stropii reci de ploaie. Gandeste pozitiv si bucura-te de tot ce stie toamna, in fiecare an, sa-ti daruiasca! De strugurii parfumati si dulci, de parfumul strazilor, de lumina aurie, flirtrata si timida a soarelui, de frunzele multicolore si de serile tihnite petrecute in casa, cu familia.

2. Plus de timp pentru tine. Cand se schimba anotimpurile, trebuie sa ne adaptam atat corpul, cat si psihicul noilor conditii meteo. Altfel spus, trebuie sa-ti acorzi mai multa atentie…Ce poate fi mai relaxant pentru trup si minte decat o baie calda, la ceas de seara, in care ai adaugat cateva picaturi de uleiuri aromatice si mult spumant, urmata de o portie extra de hidratare din cap pana-n picioare?

3. Accesorii colorate pentru zile ploioase. Iti mai amintesti de filmul “Cantand in ploaie”? O umbrella multicolora, o pereche de cizme de cauciuc asortate si un pardesiu foarte modern sunt de ajuns, spunem noi, pentru a primi o zi ploioasa cu zambetul pe buze. La urma urmei, este o chestiune de atitudine…

4. Week-end la munte. Fructifica din plin zilele libere! Stim ca zilele de concediu s-au cam dus, dar si un weekend iti poate umple bateriile la fel de bine. Mai ales toamna, si, mai ales, la munte. Niciunde nu vei mai putea vedea atat de multe culori la un loc…Spectacolul toamnei in padurile care-i acopera este de nedescris.

5. Programe noi la televizor. Zilele mai scurte te trimit devreme acasa? Nu-i nimic…Daca nu ai treaba, te poti culca pe canapea cu telecomanda langa tine. Ca doar a inceput sezonul programelor noi. Nu ai observant deja? Toate televiziunile te imbie (in sfarsit) la programe care mai de care mai noi si mai atractive. De la seriale, la emisiuni de divertisment, de la filme, la talk-show-uri.