Lacramioarele

Floricele “la pachet”

Delicatetea lacramioarelor cucereste pe oricine. Frumusetea lor aduce bunadispozitie in casa dvs. Faceti niste aranjamente decorative simple, dar de mare efect. Inveliti florile in foita galbena si verde si asezati-le pe masa. Panglicile au atat un rol practic, cat si unul estetic.

Decor transparent

Este atat de simplu sa faceti astfel de buchetele frumoase! Nu trebuie decat sa luati cateva lacramiioare si sa le puneti in niste pahare de sticla. Infasurati apoi aceste buchete in folii de celofan cu imprimeuri cu … lacramioare.

Un aranjament original

Pentru a realiza o astfel de “minuntatie” aveti nevoie de hartie creponata alba, care se asorteaza perfect cu lacramioarele. Cu aceasta infasurati ghivecele si o fixati cu niste fire de rafie. Pentru a face “tabloul” si mai deosebit, acoperiti o vaza din sticla cu o impletitura din ramurele de mesteacan.

Adiere de primavara

Banutii stau confortabil in ghivece patrate, decorate cu fire de rafie. Pentru a scoate in evidenta frumusetea lacramioarelor, este suficient sa infasurati ghiveciul in care se afla acestea cu un servetel alb cu verde. Vedeti ce simplu este sa faceti un astfel de aranjament?

Cine este “vedeta” aici?

Lalelele si servetelele rosii par ca vor sa atraga atentia tuturor. Cu toate acestea, nimeni nu poate ignora farmecul irezistibil al lacramioarelor. In ‘”lupta” pentru obtinerea prim-planului, acestea sunt ajutate si de firele albe de rafie si de vesela alba, care le pun si mai bine in valoare. In final, ambele “tabere” compun un aranjament minunat.

Sfat creativ

Lumanari decorate cu lacramioare

Pentru a face si dumneavostra astfel de arnajamente decorative aveti nevoie de servetele cu imprimeuri cu lacramioare. Decupati imprimeurile si lipiti-le in partea inferioara, folosind un lipici special pentru lumanari. Lasati sa se usuce bine, dupa care aplicati al doilea strat de lipici, pentru protectie.